23 December 2016

๐Ÿ’๐Ÿ’

Counting month for my big day... In Shaa Allah... Aamiin.... and counting day for my eday :)

๐Ÿ’—

Terima kasih Allah, anugerahkan insan yang terima saya seadanya diri saya.. :)

06 December 2016

๐ŸŒธ MY GRADUATION ๐ŸŒธ

ALHAMDULILLAH BUDAK KECIK DAH DAPAT DEGREE!! YEAAAYYY :)

Konvo hari tu di MAEPS Serdang Selangor.. 7 hingga 12 November 2016.. Sidang 3 pada 8hb jam 8.00am.. masa konvo ni la baru jumpa balik dengan classmate setelah setahun lebih tak jumpaaa... classmate kita dah ada yang kahwin daaaaann siap dah ada baby lagi... dah ada juga yang dah tunang.. Rasa macam belum lepas rindu dengan dorang.. Tapi tu la dapat luang masa sikit ja, pas tu pergi dengan family masing-masing... betullah kata orang masa zaman belajar dulu lagi best dari zaman ko dah kerja sebab masing-masing dah sibuk dengan kerja sendiri.. Masa jumpa balik dengan classmate tu rasa macam feeling dia lain sikit tau berbanding masa sama2 belajar.. ntah kenapa,mungkin sebab semua dah meningkat DEWASA laaah kot kaaan... Tapi it's okay, Allah bagi peluang jumpa orang-orang yang saya rindu... kat sini adalah beberapa gambar masa konvo hari tu... 








 

❤ EciL Diary ❤ Template by Ipietoon Cute Blog Design