16 July 2016

๐ŸŒธ Hati ๐ŸŒธ

Assalamualaikum.. Agak lama juga tidak mengupdate blog.. Haha busyyy (eh busy keee??) Hampir 2 bulan jugalaa tak tengok pun blog ni... 

Eh, dah bulan Julai daaa... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tak sabarnya nak tunggu bulan depan.. Jap... Xperlulah nak excited sgt,bukannya apa pun... Hmmm...

Berbalik pada entry kali ni.. Iaitu hati.. Pasal hati ni memang complicated,,nak cari orang yang betul2 faham hati kita ni memang susah jugaklaa.. 


Tapi bagi saya, kalau nak orang jaga hati kita,kita kena jaga hati kita ni elok2 sbb hanya kita yg tau hati kita ni mcm mana... Kadang2 hati ni boleh berubah.. Siapa tau kan? Kalau dah berubah tu memang xnak da pandang belakang dah dan susah nak kmbali pd yg asal da.. Sebab apa???? Sebab selalu disakiti.. Bila sebut pasal sakit menyakiti ni... Hmm sensetippp rasa... ๐Ÿ˜… rasa nak nangis balik.. Memanglah past is past, tapi parut tetap ada..  Kau nak ubah balik mmg tak laaa... Dah la nak cakap pasal ni pn rasa sebaaakk da ni huhuhu.. ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ apa2 pun apa yang penting JAGA HATI SENDIRI DAHULU, DAAร€N HATI-HATI MEMBERI HATI....

0 comments:

Post a Comment

 

❤ EciL Diary ❤ Template by Ipietoon Cute Blog Design